Antena Căutare

Madlene delicate, colorate, aromate, cu căpșuni innobilate

Să profităm din plin de gustul căpșunilor introducându-le și în delicioasele deserturi, cum sunt aceste madlene delicate, colorate și aromate.

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 150 g iaurt
  • 250 g căpșuni
  • 100 g unt
  • 350 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • un praf sare

Mod de preparare

Să profităm din plin de gustul căpșunilor introducându-le și în delicioasele deserturi, cum sunt aceste madlene delicate, colorate și aromate.

Articolul continuă după reclamă

Puneți căpșunile pe foc, împreună cu zahărul și lăsați-le 5-10 minute, apoi le treceți prin sită.

Topiți untul și adăugați-l peste căpșuni. Omogenizați bine.

Mixati ouăle cu un praf de sare, adăugați iaurtul, apoi amestecul de căpșuni cu unt, răcit și făina cernută împreună cu praful de copt.

Omogenizați bine amestecul, îl lăsați 5 minute la odihnit, apoi umpleți formele de madlene și le coaceți pentru 15-20 de minute la 180 de grade.

Să vă fie de folos!

Jeleuri multicolore, deliciul copiilor dar si al celor mari, cu doar trei ingrediente!... Cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru dulcele de weekend! "Clătite bronzate" cu dulceață de căpșuni și în...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

2025 de exceptie Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu
Hello Chef sezonul 8, 7 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Ancăi Țurcașiu Sambata, 07.12.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x