Ingrediente
- 3 ouă
- 150 g zahăr
- 150 g iaurt
- 250 g căpșuni
- 100 g unt
- 350 g făină
- 1 plic praf de copt
- un praf sare
Mod de preparare
Să profităm din plin de gustul căpșunilor introducându-le și în delicioasele deserturi, cum sunt aceste madlene delicate, colorate și aromate.
Puneți căpșunile pe foc, împreună cu zahărul și lăsați-le 5-10 minute, apoi le treceți prin sită.
Topiți untul și adăugați-l peste căpșuni. Omogenizați bine.
Mixati ouăle cu un praf de sare, adăugați iaurtul, apoi amestecul de căpșuni cu unt, răcit și făina cernută împreună cu praful de copt.
Omogenizați bine amestecul, îl lăsați 5 minute la odihnit, apoi umpleți formele de madlene și le coaceți pentru 15-20 de minute la 180 de grade.
Să vă fie de folos!
Jeleuri multicolore, deliciul copiilor dar si al celor mari, cu doar trei ingrediente!... Cea mai simplă și delicioasă rețetă pentru dulcele de weekend! "Clătite bronzate" cu dulceață de căpșuni și în...