Antena Căutare

Monkfish cu risotto asparagus si baby spanac

Ingrediente

  • 10 buc. monkfish file
  • 1 kg orez risotto
  • 1 plic sofran
  • 20 felii parmaham feliat
  • 1 pungă baby spanac
  • 3 buc. sfeclă roșie coaptă
  • 1 l ulei
  • 4 cuburi baza de legume
  • 5 buc. ceapa salote
  • 1 sticlă vin alb
  • frunze de busuioc
  • 1 legatură pătrunjel
  • 500 ml ulei de măsline
  • 2 legături sparanghel verde, proaspăt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se călește în ulei încins, ceapa salote tăiată mărunt, se adaugă orezul risotto, se stinge cu vin, după care, se adaugă stock de legume si se lasă la fiert.

Articolul continuă după reclamă

Când orezul este aproape fiert, se adaugă sofranul și se amestecă foarte bine.

Se iau fileurile de monkfish și se rulează în parmaham, se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se stropesc cu puțin ulei și se dau la cuptor aproximativ 20 minute.

Asparagusul se curăță și se blanșează după care se pune în apă rece cu gheață pentru a-și păstra culoarea.

Se face un pesto din busuioc, pătrunjel și ulei de măsline și se așază pe lângă preparat.

Ton în crustă de susan negru și alb cu piure de topinambur, sparanghel tras la tigaie și sos de soia caramelizat... Gazpacho de pepene galben cu fasole franțuzească, saint jaques și dantela nero di sepia...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x