Desertul următor este foarte simplu, nu durează mult să îl pregăteşti, iar gustul este fabulos. Merită să încerci!
Ingrediente:
500 gr biscuiti
200 gr margarina sau unt
2 linguri dulceata piersici
2 linguri cacao
2 albusuri
150 gr zahar
Pentru cremă:
300 gr branza dulce (scoaca)
100 gr zahar praf
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de la o jumatate lamaie
2 galbenusuri
2 linguri margarina (sau unt)(acesta este optional)
Mod de preparare:
Se macină biscuiţii. Brânza dulce se amestecă cu 100 gr zahăr, plicul de zahăr vanilat, 2 gălbenuşuri, coajă rasă de lămâie şi 2 linguri de margarină sau unt.
La biscuiţi se adaugă 2 linguri cacao, cele 2 albuşuri bătute spumă, 150 gr zahăr, 2 linguri dulceaţa de piersici şi margarina topită. Se amestecă totul până se omogenizează.
Pe o folie alimentară se întinde aluatul de biscuiţi şi peste el se pune compoziţia de brânză. Trebuie întinsă uniform. Se rulează si se pune în frigider pentru câteva ore. Poftă bună!