Pentru atunci când aveți de preparat mai multe aperitive, această pastă de ton cu cremă de brânză și legume, nu trebuie să lipsească dintre ele.
Se prepară ușor, cu ingrediente puține și sigur va fi pe gustul tuturor.
Ingrediente
- 370 g file de ton în suc propriu
- 150 g cremă de brânză
- 50 g unt moale
- 1 ceapă albă
- 3-4 roșii cherry
- zeamă de lămâie
- piper
- pătrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare pastă de ton cu cremă de brânză și legume
Se scurge fileul de ton și se mărunțește.
Se adaugă crema de brânză și untul moale și se omogenizează amestecul.
Se toacă ceapa, foarte fin, iar roșiile se toacă în cuburi mici, înlăturându-le semințele.
Se amestecă totul și se asezonează gustul cu piper, zeamă de lămâie și sare, dacă mai este nevoie.
Se servește pasta de ton cu cremă de brânză și lămâie, pe felii rotunde de franzelă, decorată cu pătrunjel verde, tocat.
Este ideală printre aperitivele unei mese festive.
Cheesecake cu alune de pădure, ananas și afine. Un desert rapid cu o combinație demențială de arome: scorțișoară și ment... Pastă din mix de fasole cu năut și semințe. Un fel de hummus reinterpretat și foarte gustos...