Antena Căutare

Paste carbonara în trei culori

Ingrediente

  • 300 g paste barilla
  • 150 g baby spanac, proaspăt
  • 175 g şuncă afumată
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 100 g ciuperci
  • 250 g roşii chery
  • 3 gălbenuşuri de ou
  • 150 g parmezam
  • Sare
  • Piper
  • 150 g sparanghel
  • 50 g unt

Mod de preparare

Punem un vas cu apă și sare la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm pastele și le lăsăm să fiarbă timp de 10-12 minute.

Articolul continuă după reclamă

Cu 4 minute înainte de a scoate pastele, adăugăm spanacul.

Separat intr-o tigaie cu ulei, bine încinsă prăjim șunca pentru 3-4 minute, după care adăugăm usturoiul, ardeiul, ciupercile și le lăsăm 3 minute la prăjit, având grijă să nu se ardă, apoi adăugăm pastele scurse șile mai lăsăm 2-3 minute, amestecându-le ușor.

Într-un bol amestecăm gălbenușurile cu parmezanul și adăugăm amestecul peste paste, amestecând energit totul, pentru 30-40 de minute.

Sparanghelul se fierbe, se scoate în apăcu gheață, apoi se scurge și se trage ușor în unt.

Se servesc pastele carbonara cu sparanghel și roșii cherry.

Dim sum cu alge, sos de ciuperci urechi de lemn si tuile cu cerneala de calamar... Pizza desert...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x