Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Paste cu sos pesto şi ton, o reţetă bună pentru orice sezon! Faci o minune de mâncare în doar trei paşi simpli!

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.

Dacă te-ai săturat de rețetele clasice de paste, atunci poate că ar trebui să încerci ceva nou și cu adevărat gustos.

Familia și prietenii sigur vor aprecia această rețetă delicioasă de paste pesto cu ton.

Ai nevoie de:

  • Penne (sau alt tip de paste)
  • Sos pesto
  • Ulei de măsline
  • Sare și piper
  • ton întreg la conservă
  • busuioc
  • opţional: roşii cherry, porumb, măsline, ardei roşu

Pastele cu sos pesto şi ton se fac imediat şi au un gust spectaculos. Începe prin a fierbe pastele. Când sunt gata le scurgi de apă, le amesteci cu puţin ulei de măsline ca să nu se lipească între ele, adaugi sosul pesto şi tonul sfărâmat cu furculiţa (atenţie, tonul mărunţit la conservă nu este indicat).

Se adaugă sare, piper şi busuioc după gust şi se amestecă bine. Opţional se poate pune o mână de roşii cherry, porumb, măsline şi ardei roşu.

Poftă bună!

Video