Antena Căutare

Păstrav în smântână și mămăligă

Ingrediente:

  • 800 gr păstrav
  • 400 gr hribi
  • 150 gr unt
  • 400 ml smântână
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • frunze de busuioc
  • 500 făină de porumb

Mod de preparare

Păstrăvul, după ce se curăță, se condimentează cu sare și piper și se prăjește în baie de ulei.

Se scoate din ulei când este bine rumenit și se lasă la scurs.

Hribii se toacă în cuburi mici și se trag la tigaie în unt.

Când sunt pătrunși, se condimentează cu sare și piper și se adaugă smântâna.

Se mai lasă să fiarbă 2-3 minute, timp în care se adaugă frunze rupte de busuioc, iar la final, pătrunjel verde, tocat mărunt.

Din mălai plus apă plus sare, se face o mămăliguță clasică.

Păstrăvul se servește pe farfurie, decorat cu hribi și sos de smântână, alături de mămăliguță.

Poftă bună!

Cum să faci ECLERUL PERFECT acasă, fără prea mare bătaie de cap! Iată reţeta pas cu pas... Piept de pui dragon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x