Combinație gustoasă și sățioasă într-o rețetă de Pește cu cartofi natur și sos de usturoi cu smântână!
Ingrediente pentru Pește cu cartofi natur și sos de usturoi cu smântână
- 4 pești pangasius, proaspeți
- 2 kg cartofi
- 2 căpățâni de usturoi
- 400 ml smântână
- 2 legături de mărar
- 2 legături de pătrunjel
- 4 ouă
- 2 lămâi
- 300 g mălai
- ulei
- 1 doză de bere
- condimente de pește
- sare
- piper
Mod de preparare Pește cu cartofi natur și sos de usturoi cu smântână
Se curăță cartofii, se spală, se toacă în cuburi și se fierb în apă cu sare.
Într-un bol, se amestecă berea cu făina, puțină sare și puțin piper.
Între timp, se toacă pătrunjelul și mărarul, se curăță și se pisează usturoiul cu sare.
Se amestecă usturoiul pisat cu verdeața și smântâna.
După ce s-au fiert cartofii, se scurg, se pun într-un vas și se presară pătrunjel verde și mărar, deasupra lor.
Se servește peștele cu cartofi natur și sos de usturoi cu smântână.
Coaste de porc marinate în coca cola și salată de conopidă crudă... Cotlete de berbecuț în crustă de fistic cu sos de vin și souflee de dovlecel...