Antena Căutare

Piept de pui cu ciuperci și smântână, făcut în 20 de minute, la tigaie! Nici mofturoșii nu ar refuza așa deliciu!

Dacă ți-e poftă de o mâncare simplă și rapidă, atunci rețeta noastră de piept de pui cu ciuperci și smântână este deliciul de care te poți bucura în orice moment al zilei! Cum se pregătește totul?

Piept de pui cu ciuperci și smântână, făcut în 20 de minute, la tigaie! Nici mofturoșii nu ar refuza așa deliciu! Galerie
Piept de pui cu ciuperci și smântână,

Sunt zile când ai mânca ceva bun, dar în același timp nu ți-ai dori să pierzi mult timp în bucătărie. Rețeta de piept de pui cu ciuperci și sos de smântână este ideală chiar și pentru cei mai mari mofturoși! Are puține calorii, este sățioasă, gustoasă și se poate servi cu mămăliguță, pâine sau orez fiert, în funcție de gust.

Pentru a pregăti rețeta de piept de pui cu ciuperci și sos de smântână ai nevoie de câteva ingrediente:


  • Piept de pui
  • O conservă de ciuperci feliate sau ciuperci brune
  • O ceapă
  • 2-3 căței de usturoi
  • O lingură de ulei
  • 200 ml smântână grasă
  • Sare și piper

Cum se face rețeta de piept de pui cu ciuperci și cu sos de smântână?

Începem totul prin a toca mărunt ceapa. Punem o tigaie la încins, adăugăm uleiul și ceapa. Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, fiindcă are un triplu strat special, antiaderent, ce o să ne ajute să gătim totul fără urme de arsură.

Piept de pui cu ciuperci și smântână, făcut în 20 de minute, la tigaie! Nici mofturoșii nu ar refuza așa deliciu!

Rețetă de piept de pui cu ciuperci și smântână

Piept de pui cu ciuperci și smântână, o rețetă delicioasă

Când ceapa a devenit sticloasă adăugăm ciupercile tăiate felii și, dacă alegem să folosim unele proaspete în loc de conservă, avem răbdare să se gătească până devin moi și își schimbă culoarea. Adăugăm apoi pieptul de pui pe care l-am tăiat în fâșii și, spre final, adăugăm cățeii de usturoi pe care i-am pisat bine de tot, apoi smântâna. Amestecăm și dregem sosul obținut cu sare și piper după gust, dar putem adăuga și niște pătrunjel tocat, în funcție de preferințe.

Lichidul de la ciuperci se va combina perfect cu smântâna grasă, iar sosul cu siguranță va deveni unul delicios! Dacă folosești ciuperci la conservă, atunci nu ezita să folosești zeama din cutie.

Preparatul nostru s-a făcut simplu și rapid, fără prea multe bătăi de cap, fiindcă am ales să folosim o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, care are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor și te lasă să gătești totul sănătos și gustos! Motivul?

Ingredientele tale nu se lipesc nici atunci când alegi să gătești fără ulei, unt sau alte tipuri de grăsime, așa că poți face mâncăruri cu puține calorii, căci carnea și legumele se gătesc în sucurile proprii, păstrându-și substanțele nutritive.

Baza din oțel inoxidabil a tigăilor din gama Regis Stone distribuie uniform căldura pe durata gătirii, astfel încât tu să uiți de grija amestecatului din minut în minut.

Fără grăsime suplimentară, fără urme de arsură sau fum și fără soluții de curățat, care să te ajute la curățat. Poți pregăti fripturi aromate, garnituri delicioase de legume, clătite pufoase, omlete perfect rotunde și zeci de alte delicii, cu o singură tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM!

Nu întâmplător concurenții emisiunii Chefi la cuțite folosesc tigăile din gama Regis Stone! Ingredientele își păstrează nu doar substanțele nutritive, ci și culoarea vie și textura! Ce altceva îți mai poți dori de la o tigaie?

Rețete pentru masa de Crăciun. Rețeta celor mai gustoși cârnați tradiționali de casă... Desertul de Crăciun pe care trebuie să-l încerci: Dulceață de lapte, un preparat uluitor de simplu de făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x