Dacă vă plac rețetele cu influiențe asiatice, trebuie să testați și acest preparat: ”Piton prăjit și risotto cu bacon și ciuperci”!
Ingrediente pentru piton prăjit și risotto cu bacon și ciuperci
- carne de piton
- sare piper
- ulei
- vin alb
- usturoi
- Pentru garnitură:
- orez risotto
- ceapă
- morcovi
- zucchinni
- bacon
- usturoi
- ardei gras
- ardei iute
- ciuperci
Mod de preparare pentru piton prăjit și risotto cu bacon și ciuperci
Carnea de piton se porționează în bucăți mici și se rumenește în ulei încins, asezonată cu sare și piper și frăgezită cu vin.
Orezul se fierbe în modul clasic, simplu.
Se călește puțină ceapă, cu 1-2 căței de usturoi, se adaugă ciuperci și se lasă să se pătrundă bine.
În alt vas se trag la tigaie, în unt, restul legumelor tăiate în fâșii late, iar în altul se prăjește baconul tăiat în cuburi mici.
Orezul fiert se amestecă cu toate aceste ingrediente și cu carnea de piton prăjită.