Antena Căutare

Pizza desert

Ingrediente

  • 1 kg făină
  • 50 g drojdie
  • 50 g zahăr pudră
  • 300 g mascarpone
  • 50 ml ulei de măsline
  • 400 g nutella
  • 300 g căpșuni
  • 5 g frunze de mentă
  • 1 tub frișcă
  • 1 tub topping de ciocolată
  • flori comestibile
  • 20 g sare
  • 10 g zahăr

Mod de preparare

Se cerne făina, se face un loc la mijloc unde se pune drojdia frecată cu puțin zahăr și apă caldă.
Când drojdia se activează, se adaugă peste ea făina, apă caldă, sare și ulei și se frământă aluatul care se lasă la dospit până își dublează volumul.

Articolul continuă după reclamă

Aluatul se întinde în formă pătrată, se adaugă câte o ligură de mascarpone la colțuri, iar acestea se pliază către interior.

Se coace pentru 25-30 de minute, la 180 de grade.

După coacere, se porționează, se ung porțiile cu nutella, apoi se decorează cu căpșuni, frunze de mentă, flori comestibile, topping de ciocolată, zahăr pudră și frișcă.

Paste carbonara în trei culori... „Sultanul a leșinat” sau cea mai bună rețetă de vinete umplute din lume! Mănânci până pici și tot mai ceri o porție!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x