Ingrediente
- 1 kg făină
- 50 g drojdie
- 50 g zahăr pudră
- 300 g mascarpone
- 50 ml ulei de măsline
- 400 g nutella
- 300 g căpșuni
- 5 g frunze de mentă
- 1 tub frișcă
- 1 tub topping de ciocolată
- flori comestibile
- 20 g sare
- 10 g zahăr
Mod de preparare
Se cerne făina, se face un loc la mijloc unde se pune drojdia frecată cu puțin zahăr și apă caldă.
Când drojdia se activează, se adaugă peste ea făina, apă caldă, sare și ulei și se frământă aluatul care se lasă la dospit până își dublează volumul.
Aluatul se întinde în formă pătrată, se adaugă câte o ligură de mascarpone la colțuri, iar acestea se pliază către interior.
Se coace pentru 25-30 de minute, la 180 de grade.
După coacere, se porționează, se ung porțiile cu nutella, apoi se decorează cu căpșuni, frunze de mentă, flori comestibile, topping de ciocolată, zahăr pudră și frișcă.