Perioada Sărbătorilor aduce și multe vizite din partea celor dragi. Așa că iată o rețetă de prăjitură cu care poți să-ți servești musafirii.
Ingrediente:
- 3 banane
- Jumătate de cană de unt de arahide
- Un sfert de cană de cacao (pentru gust mai intens poți adauga mai mult)
Prăjitura "Dalmaţiană", gata în 20 de minute, cu puţine ingrediente! Încearcă o reţetă foarte simplă, perfectă pentru Paşte
.jpg)
Rețeta este extrem de simplă
Cum se face:
Topește untul de arahide într-un bol, apoi adaugă-l peste banane și ppudra de cacao și mixează totul într-un robot de bucătărie.
Când ai obținut o compoziție omogenă, toarnă totul într-o tavă unsă și bag-o la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (la o temperatură de 350 de grade).
Așteaptă să se răcească, apoi taie în bucățile la dimensiunea dorită. Poți presăra deasupra fulgi de cocos sau chiar sirop de ciocolată.
Poftă bună! 