Ingrediente
- 100 de grame de biscuiţi
- 75 grame de unt
- 1 plic de budincă de caramel
- 2-3 banane
- 200 grame de frişcă
Mod de preparare
Vrei să pregăteşti un desert delicios, uşor de făcut, cu un gust special? Încearcă prăjitura "Banoffee"! E o reţetă simplă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente şi de coacere.
Se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul topit. Compoziţia obţinută se întinde pe o tavă şi se presează bine. Se prepară budinca de caramel şi se toarnă peste aluatul obţinut. Se taie bananele şi se aranjează uniform în tavă, apoi se întinde frişca.
La final, dacă doriţi, se mai pune un strat de banane şi ciocolată neagră pe deasupra.
Poftă bună!
Chec cu lămâie, aromat și glazurat... Ouă în cuiburi de bacon preparate la cuptor...