Ingrediente
- 600 ml frişcă lichidă
- 200 g ciocolată amăruie
- 200 g ciocolată cu lapte
- 200 g ciocolată albă
- 2 pachete biscuiti
- 3 linguri mari de unt
Mod de preparare
Dacă vrei să faci un desert simplu şi rapid, poţi încerca reţeta următoare. Prăjitura "Madagascar" este gata în câteva minute, fără coacere, iar gustul este fabulos.
Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă câte 200 ml de frişcă lichidă. Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească. Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul. Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine. Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider. În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate. Poftă bună!
Cum să faci covridog delicios chiar la tine acasă! N-o să-ți mai dorești altceva!... Reţeta pe care nu trebuie să o ratezi! E o prăjitură uşor de făcut, cremoasă, cu un gust fabulos! Vezi toţi paşii...