Ingrediente
- - 6 mango mici (sau piersici, în funcţie de preferinţe)
- - 1 sticlă de lapte condensat
- - 500 g biscuiţi
- - 600 ml frişcă lichidă
Mod de preparare
Dacă îţi este poftă de ceva dulce şi vrei să pregăteşti un desert special şi rapid, poţi încerca prăjitura "Mangonita".
Se zdrobesc 250 g de biscuiţi foarte bine, până când se obţine o pulbere fină. Se amestecă laptele condensat şi frişca lichidă şi se mixează. Îţi poţi da seama că e gata umplutura în momentul în care e cremoasă şi densă. Se curăţă fructele şi se taie în bucăţele mici.
Într-o tavă adâncă, se pun biscuiţii întregi (250 g) în mod uniform, apoi se aranjează un strat de fructe şi se toarnă un strat gros de cremă. Pe deasupra, se presară biscuiţii pisaţi. Procedeul se repetă, în funcţie de număr de straturi pe care vrei să îl aibă prăjitura.
La final, când ai terminat de aranjat, ultimul strat trebuie să fie acoperit cu biscuiţi zdrobiţi. Prăjitura se ţine la frigider înainte de a se consuma. Poftă bună!