Ingrediente
- Pentru blatul de jos:
- 2 cani de biscuiti pisati
- 100 g unt
- Pentru crema si topping:
- 500 g crema de branza
- 1 cana de nuca de cocos
- 200 g frisca
- 150 g zahar
- 1 sticluta esenta de vanilie
- jumatate de cana de fulgi de ciocolata
- sos de ciocolata pentru topping
- 1 cana de sos de caramel
Mod de preparare
Prăjitura "Samoa" e varianta perfectă dacă vrei să pregăteşti un desert rapid, delicios şi foarte uşor de făcut. Iată reţeta pas cu pas!
Biscuitii se amesteca impreuna cu untul si se preseaza bine intr-o tava speciala pentru cheesecake. Se amesteca branza cu zaharul si esenta de vanilie. Trebuie sa devina o compozitie omogena. Se adauga si nuca de cocos si sosul de caramel, apoi si frisca si se amesteca foarte bine.
Compozitia obtinuta se toarna peste blatul din biscuiti si se niveleaza. La final, pe deasupra, se toarna sosul de ciocolata, o mana de nuca de cocos si fulgii de ciocolata. Prajitura se tine la frigider cateva minute, ca sa se raceasca si sa se intareasca. Pofta buna!
Încearcă Prăjitura "Fabulosa" - o reţetă foarte simplă, pe care o faci în câteva minute... Prăjitura "Twix", gata în 10 minute, cu doar cinci ingrediente! O reţetă foarte uşoară, cu un gust demenţial...