De mare efect și delicioasă, această Rețetă de desert keto la pahar, ce poate cuceri orice invitat!
Ingrediente pentru Rețetă de desert keto la pahar
- 300 g faină de migdale
- 300 g nuci pecan
- 500 g iaurt grecesc de bivoliță 10% grăsime
- 250 g cremă de brânză
- 1 praf de sare
- 1 plic gelatină
- 2 plicuri vanilie Qetker Finesse
- 3 cutii zmeură proaspătă
- 150 g smântână 30- 35% grăsime
- 200 g nuci
- îndulcitor, după gust
Mod de preparare pentru Rețetă de desert keto la pahar
Faina de migdale se amesteca cu o parte din nuci macinate și 2-3 linguri de iaurt, pentru consistență.
Restul de iaurt se amestecă cu crema de brânză, smântâna, un praf de sare, îndulcitor după gust și gelatina hidratată și diluată.
Se montează în pahare, sau cupe, adăugând ingredientele în straturi, pentru gust și aspect plăcut.
Se decorează cu zmeură.
Vedeți și rețeta de desert la pahar: Panna cotta cu jeleu de fructe și topping de ciocolată!
Tocană de miel cu mămăligă... Pui cu piure de țelină, sos de ciuperci și chipsuri de țelină...