Iată o reţetă foarte simplă pentru pască. Se face în 40 de minute, cu ingrediente banale. Încearcă şi tu!
Ingrediente:
- 1 kilogram de brânză dulce de vaci
- 500 gr. smântână dulce
- 150 gr. unt
- 4 linguri de făină
- 2 linguri de griș
- 8 ouă
- 250 gr. zahăr
- 250 gr. stafide
- 1 praf de copt
- zahar vanilinat
- coajă de lămâie
Mod de preparare:
Se bat ouăle, se adaugă smântâna, brânza, untul topit și se amestecă bine. Separat, se amestecă ingredientele uscate și se încorporează în compoziție. Aceasta se toarnă într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină. Se bagă în cuptorul încins şi se coace la foc mediu, timp de 40 de minute, până se rumenește. La final, se pudrează cu zahăr vanilat. Poftă bună!
Dacă preparați acești cartofi aurii, de gustul lor vă veți îndrăgosti! Sunt delicioși și se prepară la cuptor... Vrei și tu senzații tari, românești? Rețeta de dulceaţă de ardei iuţi pentru friptură e genială!...