Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Rețeta pentru cel mai pufos aluat de pizza conține un ingredient secret. Ți se topește în gură

 

Vrei să faci pizza acasă? Nimic mai simplu, mai ales dacă știi această rețetă care face din aluat o adevărată delicatesă. Pur și simplu se va topi în gură, iar secretul este un ingredient surpriză: berea. 

Iată rețeta de aluat de pizza cu bere:

Ingrediente:

  • 160 ml apa caldă,
  • 2 lingurițe cu drojdie uscată,
  • 1 lingură cu zahăr,
  • 500 g făină,
  • 160 ml bere,
  • 2 linguri cu ulei de măsline,
  • 1 linguriță cu sare.

Mod de preparare:

Pentru început, trebuie să amesteci apa caldă cu drojdia și zahărul până ce drojdia se dizolvă. Ulterior, vei încorpora drojdia în amestecul de făină cu sare, apoi adaugi berea și uleiul de măsline, scrie secretele.com.

Frământă cel puțin un sfert de oră până ce aluatul va deveni elastic. Lasă apoi să crească în jur de trei ore într-un castron și acoperă cu un prosop.

Întinde apoi foaia de aluat, pune-o în tavă și lasă să mai crească acolo în jur de zece minute.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI