Retete de Paste 2019. Un aperitiv ce nu lipseste de pe mesele romanilor, in zilele se paste, sunt oiale umplute. Iata cum poti prepara usor si rapid oua umplute cu pate.
Rețete de Paște 2019. Un aperitiv ce nu lipsește de pe mesele românilor, în zilele se paște, sunt oiăle umplute. Iată cum poți prepara ușor și rapid ouă umplute cu pate.
Preparatul este unul ușor de realizat, estimativ 30 de minute. Cantitățile sunt suficiente pentru 4 porții.
Ingredinete:
Mod de preparare:
Fierbe ouăle și lăsă-le să se răcească. Taie cu un cuțit, pe jumătate, toate ouăle și scobește gălbenușul.
Gălbenușurile se pasează și se amestecă într-un castron cu: pateul, untul, muștarul, maioneză și condimentele. Cu mestecul obținut se umplu jumătățile de ou, și se ornează după plac.
Citește și :