Una dintre cele mai bune salate de toamnă, plină de culoare și savoare, este această salată de crudități în straturi.
Ingrediente
- 1/4 varză albă
- 1/4 varză roșie
- 1 rădăcină de țelină
- 1 morcov
- câteva nuci pentru decor
- sare
- piper
- ulei de măsline
- oțet
- puțim mărar verde, opțional
Mod de preparare salată de crudități în straturi
Se toacă varza albă fideluță și se freacă cu puțină sare. Se lasă la odihnit 10 minute.
Se toacă varza roșie fideluță și de freacă cu puțină sare, ca și varza albă.
Se curăță țelina și se dă pe răzătoarea mare, se curăță morcovul și se dă pe răzătoarea mare.
Țelina și morcovul se amestecă, pentru a crea un ușor mozaic.
Se scurge zeama de la varza albă, la fel și cea de la varza roșie și se amestecă,
Se adaugă ulei de măsline, oțet, piper, după gust, rezultând un dressing delicios.
Se asamblează salata de crudități în straturi, după propria imaginație, fiecare strat, fiind stropit cu dressigul delicios și colorat.
Deasupra se presară nuca mărunțită.
Este foarte gustoasă și merge servită la orice friptură și garnitura.
Salată de fructe asortate. Un desert natural, plin de vitamine, culoare și savoare.... Spaghete aromate chinezești, un deliciu de care te îndrăgostești! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos...