Antena Căutare

Secretul a fost dezvăluit! Cum poți să eviți destrămarea perișoarelor din ciorbă!

Ți s-a întâmplat vreodată să faci o ciorbă gustoasă și totuși să ți se împrăștie perișoarele? „Chefi la cuțite” te învață care este secretul unei rețete de succes!

Ți s-a întâmplat vreodată să faci o ciorbă gustoasă și totuși să ți se împrăștie perișoarele? „Chefi la cuțite” te învață care este secretul unei rețete de succes!

În primul rând carnea este cea care contează. Nu alege o carne de porc prea grasă, fiindcă asta poate să îți ducă la destrămarea perișoarelor.

Unele gospodine obișnuiesc să pună ceapă călina în amestecul de carne. Atenție, însă, la cantitatea de ulei, căci și asta poate afecta calitatea mingiuțelor de carne.

Poți folosi carne slabă de pui sau de curcan.

În plus, noi te sfătuim să pui un ou sau două îm compoziție, pentru a preveni destrămarea perișoarelor!

Voi ce alte trucuri mai știți?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x