Dacă sunteți fan mâncăruri asiatice, încercați rețeta Shrimp Wok, o combinație delicioasă de sosuri asiatice cu paste și fructe de mare!
Spălăm bine legumele, le tocăm și curățăm creveții.
Punem apa cu sare la fiert și adăugăm spaghetele.
Punem wokul la încins cu ulei de floarea soarelui, și adaugăm ouăle care se prăjesc. Adăugăm creveții, și îi flambăm cu sake.
Apoi, adaugăm usturoiul, celelalte legume și ghimbirul.
Între timp, fierbem pastele, iar în momentul în care legumele sunt gătite 70% adăugăm peperoncini, spaghetele și sosul pe care l-am pregătit din legume, dar și germenii de soia.
Susanul se prăjește în tigaie și se adaugă deasupra preparatului, după ce l-am așezat în farfurie.
Calamarata. O rețetă de paste cu fructe de mare și sos de roșii... Mușchiuleț de vită în mantie de pancetta și reducție de vin cu ceapă și ananas...