Antena Căutare

Șnițele din piept de pui în crustă din fulgi de porumb. Crocante la exterior și fragede la interior, fix pe gustul tuturor

Pieptul de pui se filetează, se stropește cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper și se lasă la odihnit 30 de minute...

Pieptul de pui se filetează, se stropește cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper și se lasă la odihnit 30 de minute...

Ingrediente

  • 500 g pipet de pui
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
  • 100 g unt
  • 250 g fulgi de porumb
  • 2 ouă
  • 100 g făină

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă

Pieptul de pui se filetează, se stropește cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare și piper și se lasă la odihnit 30 de minute.

Ouăle se amestecă bine cu un praf de sare, puțin piper și 1 linguriță de făină, iar fulgii de porumb se strivesc ușor.

Bucățile din piept de pui se trec prin făină, apoi prin compoziția de ouă și la final prin fulgii de porumb.

Se prăjesc în unt topit, întorcându-le de pe o parte pe cealaltă, până se rumenesc și devin crocante la exterior.

Se servesc alături de garnitura preferată.

Foaie verde din povești, ALIVENCI MOLDOVENEȘTI! Cea mai simplă rețetă a desertului preferat de însuși Ștefan cel Mare... I se mai spune și „SALVAREA NEPRICEPUTELOR”! Tartă cu căpșune, un desert delicios, ieftin și ușoooor de făcut!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x