Pentru atunci când se anunță musafiri și vrei să-i impresionezi cu un desert mai altfel, acest snowboll dulce și aromat, servit cu un sos de ciocolată amărui, va fi foarte apreciat.
Ingrediente pentru Snowboll
- 400 g bezele
- 400 g cremă de cocos
- 40 g mousse de ciocolată albă
- 80 g fulgi de migdale
- 40 g frișcă bătută
- 8 g mentă prăaspătă
- 100 g fulgi de cocos
- Topping de ciocolată neagră, pentru servit
- 120 g căpșuni
Mod de preparare Snowboll
Punem în robotul de bucătărie bezelele și le sfărâmăm, dar urmărim să rămână și bucățele mai mari. Adăugăm apoi, pe rând celelalte ingrediente și amestecăm până obținem o pastă groasă.
Modelăm pasta sub formă de bulgărași pe care îi trecem prin fulgi de cocos. Putem să punem și o căpșună în interior, sau orice fruct acrișor care va mai tăia din dulceața snowboll-ului.
Servim deliciosul snowboll cu topping de ciocolată amăruie și căpșuni, pentru un contrast de gust și de culoare.
Budincă de macaroane cu brânză de vaci... Desert „Floating island” cu cremă anglaise servit cu caramel și migdale crocante...