Ingrediente:
- 200 gr ciocolată neagră (55 %)
- 200 gr unt
- 4 ouă
- 110 gr zahăr vanilat
- 2 lgte cacao
- 35 gr făină
- sare
Mod de preparare:
Untul se pune la topit, pe baie de aburi, împreună cu zahărul. Când e gata, se adaugă ciocolata ruptă bucăți și se amestecă până se topește complet și se omogenizează. Se lasă puțin la temperat.
Separat, se mixează cele 4 ouă, apoi se încorporează făina cernută. Peste această compoziție se toarnă în fir subțire ciocolata topită și se amestecă bine.
Formele de copt se ung cu unt și se pudrează cu zahăr, apoi se toarnă compoziția ¾ din capacitate.
Se pun în cuptorul preîncălzit la 200 grade, pentru 12 minute.
Se servesc cu mare poftă!
Spate de iepure umplut, rulat... Ruladă de burbot cu varză Kale...