Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Spaghete cu anghinare și icre de cefalo

 

Când nu ai prea mult timp să gătești, rețetele de paste te scot din impas.
Iar dacă ești în pană de iodei, în ce mod să le prepari, poate te inspiră această rețetă: „Spaghete cu anghinare și icre de cefalo”.


Ingrediente pentru Spaghete cu anghinare și icre de cefalo

  • 400 g spaghete Barilla
  •  3 buc. de anghinare
  • 150 g Botarga (icre de cefalao)
  • 1ceapă
  • 1 morcov
  • 1 țelină verde
  • 3-4 căței de usturoi
  • 200 ml vin alb sec-demisec
  • 1 legatură de pătrunjel
  • Ulei de măsline extravirgin
  • 10 g sare grunjoasă
  • 5 g sare fină
  • 5 g boia de ardei iute

Mod de preparare Spaghete cu anghinare și icre de cefalo

Se pregătește o supă vegetală din morcov, ceapă, țelină necesară pentru spaghete la final, să rămână cât mai cremoase.

Se taie rondele bucățile de anghinare și se trag la tigaie în ulei de măsline încins cu 2 căței de usturoi tocați, apoi se sting cu vin alb.

Apoi se adaugă peste ele jumătate din cantitatea de botarga(icre de cefalao), cealalată jumătate se păstrează pentru decor.

Spagetele se fierb în apă cu sare timp de 8-9 minute adăugând și supa de legume, apoi se scurg și se adaugă peste anghinare.

Se mai lasă 2-3 minute pe foc, pentru a se întrepătrunde gusturile, adăugând din sup peste ele, dacă necesită.

 Se porționează delicioasele Spaghete cu anghinare și icre de cefalo în farfurii și se decorează cu restul de icre, flori comestibile și ceapă verde.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE