Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Stracetti de struț cu rucola și parmezan

 
+2 click pentru
galerie

Pentru atunci când vreți altceva decât un preparat clasic din carne de pasăre, această rețetă ”Stracetti de struț cu rucola și parmezan” poate fi soluția. Sigur vă va plăcea!


Ingrediente pentru Stracetti de struț cu rucola și parmezan

  • 700 g mușchi file de struț
  • 200 g parmezan 
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ardei iute roșu proaspat
  • 200 ml ulei de măsline
  • 400 g rucola
  • 100 ml reducție de oțet balsamic
  • piper negru măcinat mare
  • flori comestibile pentru decor

Mod de preparare Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Carnea se taie în medalioane mici care se bat până când se subțiază bine. Se asezonează cu sare, piper și se rumenesc în tigaia foarte bine încinsă, împreună cu ardeiul iute și cățeii de usturoi nedecojiți, doar presați puțin.

Se intoarc după 1minut pe partea cealaltă și se lasă inca 20 de secunde.

Rucola se spală și se stropește cu ulei și reducție de oțet balsamic.

Se așază pe farfurii.

Deasupra se asează carnea împreună cu ardeiul și usturoiul și se decorează cu fulgi de parmezan și flori comestibile.

Se mai stropește totul cu ulei amestecat cu oțet balsamic.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE