Antena Căutare

Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Pentru atunci când vreți altceva decât un preparat clasic din carne de pasăre, această rețetă ”Stracetti de struț cu rucola și parmezan” poate fi soluția. Sigur vă va plăcea!

Galerie
Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Pentru atunci când vreți altceva decât un preparat clasic din carne de pasăre, această rețetă ”Stracetti de struț cu rucola și parmezan” poate fi soluția. Sigur vă va plăcea!


Ingrediente pentru Stracetti de struț cu rucola și parmezan

  • 700 g mușchi file de struț
  • 200 g parmezan
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ardei iute roșu proaspat
  • 200 ml ulei de măsline
  • 400 g rucola
  • 100 ml reducție de oțet balsamic
  • piper negru măcinat mare
  • flori comestibile pentru decor
Articolul continuă după reclamă

Mod de preparare Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Carnea se taie în medalioane mici care se bat până când se subțiază bine. Se asezonează cu sare, piper și se rumenesc în tigaia foarte bine încinsă, împreună cu ardeiul iute și cățeii de usturoi nedecojiți, doar presați puțin.

Se intoarc după 1minut pe partea cealaltă și se lasă inca 20 de secunde.

Rucola se spală și se stropește cu ulei și reducție de oțet balsamic.

Se așază pe farfurii.

Deasupra se asează carnea împreună cu ardeiul și usturoiul și se decorează cu fulgi de parmezan și flori comestibile.

Se mai stropește totul cu ulei amestecat cu oțet balsamic.

Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Cotlete de miel în crustă de ierburi și mamaligă cu busuioc și parmezan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x