Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Stracetti de struț cu rucola și parmezan

 
+2 click pentru
galerie

Pentru atunci când vreți altceva decât un preparat clasic din carne de pasăre, această rețetă ”Stracetti de struț cu rucola și parmezan” poate fi soluția. Sigur vă va plăcea!


Ingrediente pentru Stracetti de struț cu rucola și parmezan

  • 700 g mușchi file de struț
  • 200 g parmezan 
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ardei iute roșu proaspat
  • 200 ml ulei de măsline
  • 400 g rucola
  • 100 ml reducție de oțet balsamic
  • piper negru măcinat mare
  • flori comestibile pentru decor

Mod de preparare Stracetti de struț cu rucola și parmezan

Carnea se taie în medalioane mici care se bat până când se subțiază bine. Se asezonează cu sare, piper și se rumenesc în tigaia foarte bine încinsă, împreună cu ardeiul iute și cățeii de usturoi nedecojiți, doar presați puțin.

Se intoarc după 1minut pe partea cealaltă și se lasă inca 20 de secunde.

Rucola se spală și se stropește cu ulei și reducție de oțet balsamic.

Se așază pe farfurii.

Deasupra se asează carnea împreună cu ardeiul și usturoiul și se decorează cu fulgi de parmezan și flori comestibile.

Se mai stropește totul cu ulei amestecat cu oțet balsamic.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe