Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

SUPA DE GĂLUȘTE ca la MAMA ACASĂ: cea mai simplă rețetă, care nu va depăși chiar și pe cei cu două mâini stângi!

 

Evele din viața voastră merită să fie răsfățate mai mult ca oricând. Ce ar fi, domnilor, să treceți la cratiță și să preparați cea mai bună supă de găluște?

Nimic mai simplu!

 INGREDIENTE

● 500 g tacâmuri de pasăre

● o rădăcină păstârnac

● o rădăcină mică țelină

● un morcov

● o ceapă

● o foaie dafin

● o legătură pătrunjel

● sare și piperdupă gust

Pentru găluște:

● 2 ouă

● 7 linguri griș

● o lingură ulei

● sare  

MOD DE PREPARARE

1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma în oală. Se adună spuma și se adaugă legumele curățate și tocate bucăți mari, dafinul și codițele de pătrunjel. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe până când legumele și carnea sunt pătrunse.

2. În acest timp, se freacă ouale cu ulei și cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge la consistența unei smântâni groase. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziție și se adaugă găluștele în supă.

3. Se acoperă oala și se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se oprește focul. Înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspă!

Poftă bună!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe