Culoare și savoare, într-un preparat simplu, gustos și sățios: Tartar de somon, ton și avocado.
Ingrediente
- 200 g somon
- 200 g ton
- 2 limete
- 30 ml sos soia
- 1 legătură coriandru
- 2 linguri ulei măsline extra virgin
- 1 avocado
- o bucată ghimbir
- o legătură chives
- 4 creveți medii
- 2 ridichi
- sare
- piper
Mod de preparare
Articolul continuă după reclamă
Somonul, tonul, avocado și chivesul se toacă în cuburi de mărimi aproximativ egale.
Peste ele se adaugă zeamă de limete și se rade puțină coajă.
Se adaugă 30 ml sos de soia si uleiulși se amestecă bine.
Apoi se adaugă coriandru tocat mărunt și ghimbirul ras.
Se asamblează în forme și se dă la rece până în momentul servirii.
Se decorează cu chives, creveți și ridichi.
Pui cu sos de gorgonzola... Vitello Tonnato alla moda antica - o friptură clasică de vițel, servită cu un sos cremos, din diverse ingrediente conser...