Trandafirul de ceapă este o rețetă cu adevărat gustoasă și savuroasă, pe care trebuie neapărat să o încerci și tu!
Ai nevoie de:
- o ceapă mare
- felii de bacon
- ou bătut
- făină
- cașcaval ras
Cum se face?
Simplu! Ia ceapa și taie pe margini exact ca în clipul video de mai sus! Apoi, cu grijă și răbdare, începe să desfaci feliile ce seamănă cu niște petale. Presară făină din plin, tăvălește prin ou bătut și presară cașcaval și bucăți de bacon.
Bagă la cuptor în folie de aluminiu timp de zece minute, apoi coace alte zece minute, dar fără folie, ca să se rumenească bine.
Trandafirul de ceapă e ideal pentru fripturi!
Poftă bună!
I se mai spune și „SALVAREA NEPRICEPUTELOR”! Tartă cu căpșune, un desert delicios, ieftin și ușoooor de făcut!... Gustare delicioasă, cu doar câteva ingrediente! Îi vei cuceri pe toți cu un preparat de cinci stele!...