Indiferent dacă este vorba despre o ciorbă de pui sau de porc, există un mic secret ce face preparatele mult mai gustoase.
La ciorbele de legume, savoarea este dată de cantitatea de morcovi, albitură și țelină folosită. Prazul este foarte bun pentru a da un plus de gust preparatului.
Dacă vorbim despre ciorbe de pui, vită sau porc, atunci secretul este să alegi cu grijă oasele pe care le fierbi.
Combinația de pătrunjel și leuștean este ideală pentru savoare
Astfel, la ciorba de pui este indicat să utilizezi gâturi, pulpe cu os sau aripi, dacă nu vrei să fierbi un pui întreg.
Ingredientul secret cu ajutorul căruia vei găti cea mai bună ciorbă de burtă!
La ciorba de burtă este indicat să se pună trei oase de vită la fiert, la cea de pește să se fiarbă mai întâi câțiva pești mici și plini de oase și abia apoi să se facă ciorba ori borșul.
La supele sau ciorbele de vită sau de porc, ai grijă ca oasele să conțină pe ele și puțină carne, pentru a da un plus de savoare.