Antena Căutare

Şi tu greşeşti aşa! Ce NU ai voie să faci atunci când prepari cartofi prăjiţi

Toate gospodinele fac greşeala asta, fără să aibă habar că îşi pun în pericol familia. Conform specialiştilor, cartofii prăjiţi nu trebuie niciodată...

Toate gospodinele fac greşeala asta, fără să aibă habar că îşi pun în pericol familia. Conform specialiştilor, cartofii prăjiţi nu trebuie niciodată....

Conform celor de la The Sun, modul în care păstrezi cartofii după ce i-ai gătit este cel mai important. Dacă îi ţii la temperatura camerei cel mai probabil se va dezvolta o bacterie numită Clostridium botulinum, bacteria care cauzează botulism. Nici măcar reîncălzirea cartofilor, la cuptorul cu microunde sau la unul pe gaz, nu va omorî bacteriile.
Recomandarea experţilor este răcirea acestora şi depozitarea lor la frigider.
Prăjitura care face furori în întreaga lume! "Picătura de ploaie", desertul cu ZERO calorii... Nu ştii ce să mai prepari pentru cei dragi? Îţi dăm noi o idee: MUSACA de conopidă - delicioasă şi uşor de preparat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x