Antena Căutare

Tu ce scuză ai?! Ana Maria nu poate merge, dar cu siguranță are aripi! Concurenta i-a impresionat pe chefi cu povestea sa

Ana-Maria Gherman şi Iulia Bucur, două interprete de muzică populară, au venit împreună la Chefi la cuţite! Una dintre ele a suferit un accident de circulaţie şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile!

Ana Maria German are 28 de ani și este moderator TV, demonstrând în fiecare zi faptul că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat!

Optimistă din fire și extrem de luptătoare, chiar dacă a ajuns imobilizată în scaunul cu rotile după un cumplit accident, tânăra de la Chefi la cuțite a decis să devibă speaker motivațional și chiar model, demonstrând zi de zi că nu abilitatea de a putea merge te face un om frumos!

Practic, deși nu poate merge putem spune că are aripi, fiindcă a ajuns pe culmi la care alți oameni nu ar fi îndrăznit nici măcar să viseze!

Cu o super rețetă de miel cu lavandă, concurenta a demonstrat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în etapa de Bootcamp a emisiunii. Și chiar a reușit!

Pentru cei care nu își amintesc, concurenta a participat și la emisiunea The Wall!

Loren Mănoiu, concurentul care a venit să se răbune pe chefi cu o supă de muștar: „Lucrez cu ei, au mereu tot felul de c... Managerul lui Ruby s-a întors la Chefi la cuțite! Pici a făcut spectacol uriaș: „Vin și la anul și îmi fac magazin de cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x