Antena Căutare

A aflat că fiul ei e grav bolnav și a decis să lupte! Chefii au votat după expresia lui Scărlătescu! ”Fața lui exprimă o veșnică nemulțumire. Nu și acum!”

Ce nu face o mamă pentru copilul ei? Mihaela Mălăin, concurenta care a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor, fără prea multe comentarii, are o poveste ce viața ce seamănă cu un scenariu de film.

Ce nu face o mamă pentru copilul ei? Mihaela Mălăin, concurenta care a primit toate cele trei cuțite din partea chefilor, fără prea multe comentarii, are o poveste ce viața ce seamănă cu un scenariu de film.

Lucra ca bucătar atunci când a rămas însărcinată și, după ce a născut, a revenit la locul de muncă. Doar că în scurt timp, patronul a decis să închidă locația. Tot atunci, avea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei: băiețelul său fusese diagnosticat cu autism și avea nevoie de bani pentru tratamente și terapie.

S-a adunat și și-a deschis propriul restaurant chiar în locul lăsat liber de fostul patron. A venit la ”Chefi la cuțite” plină de emoție.

”Am plâns toată seara. Sunt foarte emoționată și așa mă manifest eu”!

A gătit un preparat turcesc, iar chefii au fost absolut încântați!

Susținătorii plâng în culise, el ascultă jurizarea! „N-ai voie să ai greșeli în farfurie! Asta e o păcăleală, dar ce ai ... Cristi Șerb, câștigătorul primului sezon ”Chefi la cuțite”, i-a preparat clătite lui Cătălin Scărlătescu. ”S-a spart ghi...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x