Antena Căutare

A început etapa de bootcamp la „Chefi la cuțite”, într-un hangar de avioane! Ce au anunțat chefii: „Vreau încă șase tancuri”

Emoțiile au tins cote uriașe în ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, căci concurenții au ajuns în etapa de bootcamp!

A început etapa de bootcamp la „Chefi la cuțite”, într-un hangar de avioane! Ce au anunțat chefii: „Vreau încă șase tancuri” Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în etapa de bootcamp

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, mai bine de o sută de concurenți luptă în prima etapă din bootcamp pentru a prinde un loc în cele trei echipe.

De data aceasta, având în vedere că s-au oferit deja trei cuțite de aur, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor alege 18 oameni!

Prima etapă de bootcamp în sezonul 8 Chefi la cuțite aduce o surpriză uriașă

„Este fascinant, atât de mulți oameni care vin din domenii diferite, din naționalități diferite, din culturi diferite, de la copii și până la oameni în vârstă, conectați la aceeași pasiune: bucătăria”, a mărturisit Florin Dumitrescu, impresionat să vadă că există mai bine de o sută de concurenți în etapa de bootcamp.

citește și: Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când au văzut farfuria pregătită de Loredana! „Am văzut niște documentare”

Plini de emoții, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce plan are fiecare jurat din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

„Vreau o echipă bună, o echipă ca pentru turnul de control. Să controlăm acest sezon. Vreau încă șase tancuri, încă șase buldozere cu care să distrug tot”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, din hangarele companiei Romaero, locul spectaculos în care se întâmplă bootcampul „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”... Surpriză uriașă în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce probă neașteptată au primit concurenții: „Vom rămâne jumătate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x