Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit

După ce a pregătit o rețetă portugheză de pește cod, Adina Lavinia Szekely a așteptat verdictul dat de cei trei jurați, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Adina Lavinia Szekely la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Adina Lavinia Szekely a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de bacalhau, adică o mâncare portugheză pe bază de pește cod.

Plină de încredere și extrem de atentă la fiecare detaliu al mâncării sale, aceasta a povestit cum a ajuns să se stabilească în Portugalia, acum 16 ani, totul dintr-o pură întâmplare!

Adina Lavinia Szekely, cadouri speciale pentru jurații Chefi la cuțite

Am mai aflat despre Adina Lavinia Szekely că prima oară a lucrat la cules roșiile dintr-o seră, dar destinul a avut alte planuri pe ea și în scurt timp a ajuns să gătească pentru figuri celebre din Monaco, Anglia și alte țări.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

„Pentru mine, chefii bucătari sunt alchimiști. Nu oricine poate să pregătească un preparat fin și bun”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit rețeta aleasă pentru „Chefi la cuțite”.

citește și: Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

După ce au degustat din farfurie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au cunoscut-o pe concurentă. Și spre surpriza acestora, concurenta a venit cu niște cadouri speciale pentru cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite”!

A urmat un dialog savuros între Adina Lavinia Szekely și cei trei jurați, iar la final, verdictul a adus o doză de bucurie pentru concurentă! Aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video