Antena Căutare

Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu

Iată că a venit și cel mai tensionat moment al serii! Celebrul somelier Virgil Mănescu a anunțat cine este fericitul câștigător al amuletei 21, din sezonul 8 alemisiunii „Chefi la cuțite”!

Se schimbă clasamentul „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8, dată de Virgil Mănescu Galerie
Virgil Mănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 8, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să pregătească trei farfurii spectaculoase, care să meargă de minune alături de un pahar de vin Chardonnay.

Cel care a degustat și a făcut jurizarea a fost celebrul somelier Virgil Mănescu, un invitat special al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cine a câștigat amuleta 21 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Vă reamintim că Sorin Bontea a gătit prepeliță cu piure de cartofi și sos, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă pară în vin. Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu creveți și sos fructat.

citește și: Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-un Buddha, la „Chefi la cuțite”! „Cum a ajuns colegul nostru așa?!”

Totuși, doar una dintre cele trei farfurii poate primi amuleta 21, care permite deținătorului său să înlocuiască un om din echipa sa cu un altul, dintr-o echipă rivală.

Surpriza a fost cu adevărat uriașă atunci când Virgil Mănescu a anunțat că Florin Dumitrescu este cel care câștigă amuleta, pentru rețeta sa specială de pară în vin.

citește și: Adina Buzatu, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit: „E a treia oară în viața mea când gătesc ceva”

În prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu șapte, iar Sorin Bontea doar șase!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Virgil Mănescu de la „Chefi la cuțite”, impresionat de una dintre farfuriile chefilor! „Pot să o sun pe mama?!”... Ceartă uriașă între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x