Antena Căutare

Adrian Luca de la Chefi la cuțite, imagine ce i-a surprins pe fani. Ce mai face tânărul bucătar

Adrian Luca, fostul concurent din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, și-a surprins fanii de pe Instagram.

Adrian Luca în platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 8 Galerie
Fostul concurent de la Chefi la cuțite și-a surprins fanii cu un Story inedit pe Instagram | Antena 1

Adrian Luca a fost unul dintre cel ami surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1. După show, tânărul nu a mai fost la fel de activ pe rețelele sociale, dar de curând și-a bucurat fanii cu un Story inedit.

Ce mai face Adrian Luca, fost concurent în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Încă din etapa de audiții, Adrian Luca i-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu abilitățile sale culinare. În bootcamp, bucătarul s-a dovedit îndeajuns de priceput pentru a primi șansa de-a intra în echipa lui Sorin Bontea. Battle după battle și duel după duel, acesta a dat dovadă mereu de multă ambiție, cretivitate și dorință de a-și ajuta colegii de echipă.

Citește și: Adrian Luca de la Chefi la cuțite, imagini superbe cu soția. Ce mesaj romantic a transmis: „Suntem ca luna și soarele”

Adrian Luca a primit mai mereu note mari la degustare și a fost lăudat pentru gustul adus în farfuriile sale. Deși nu a câștigat marele trofeu, acesta a reușit să cucerească inimile a mii de români. La scurt timp după ce s-a terminat sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, tânărul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui și cei doi și-au întemeiat astfel o frumoasă familie.

A trecut un an de când s-a terminat sezonul 8 al îndrăgitului show de la Antena 1 și, de atunci, Adrian Luca a ales să rămână extrem de discret în privința vieții sale private. La fel s-a întâmplat și cu Daria, frumoasa lui soție.

Totuși, urmăritorii fostului concurent de la Chefi la cuțite au fost mai mult decât încântați să descopere la Story niște superbe peisaje de munte, semn că cei doi au ales recent să se plimbe și să se relaxeze într-un cadru de vis, în mijlocul naturii.

În vara anului trecut, Adrian Luca a ales să se bucure de gătitul la ceaun, în natură, semn ca aceasta este una dintre marile pasiuni ale tânărului.

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite la 29 de ani. Fosta concurentă a slăbit 27 de kilograme: „Am trecut la un alt nivel”

„Imi incarc energiile, iau o noua inspiratie; ma descarc de toate gandurile nepotrivite ca sa ma pot concentra mai bine pe mine, pe creatia mancarii in armonie cu natura.
Natura e maestrul ce ma inspira si de la care preiau detalii ce mai apoi le dau afara transformate sub forma de o noua senzatie si un nou gust.
#nature #food #mountainview #relax #inspiration #motivation #love #fire #harmony #romania #poianamarului #ceaun #foodlover #naturelover #peace #camping #summer #vibes #withmylove #withthenature #wild #randomstyle”, a fost mesajul care a însoțit clipul video postat de Adrian Luca pe pagina sa de Instagram, în august 2021.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gina Pistol, dezvăluire sinceră și emoționantă despre ceea ce a trăit în ultima vreme. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x