Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Adrian Luca de la Chefi la cuțite, imagini superbe cu soția. Ce mesaj romantic a transmis: „Suntem ca luna și soarele”

Adrian Luca, unul dintre semifinaliștii sezonului 8 de la Chefi la cuțite a demonstrat că are și o latură romantică. Fostul concurent s-a căsătorit recent și i-a transmis un mesaj emoționant soției sale.

Adrian Luca, semifinalistul sezonului 8 de la Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj tomantic soției sale

Antena 1

Adrian Luca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 8 de la Chefi la cuțite. Ambiția și dorința de a învăța l-au dus pe Luca până în semifinalele sezonului 8 Chefi la cuțite, ceea ce reprezintă o mare performanță. Tânărul de 24 de ani s-a căsătorit în luna decembrie a anului 2020. Recent, fostul concurent de la Chefi la cuțite a postat pe rețelele sociale imagini cu Daria, soția sa. Imaginile sunt însoțite de un mesaj emoționant, care denotă latura romantică a lui Luca.

Adrian Luca de la Chefi la cuțite, mesaj romantic pentru soția lui: „Mi-am dorit tot timpul să am o persoană la fel ca mine lângă mine”

„Mi-am dorit tot timpul să am o persoană la fel ca mine lângă mine, cu care să pot împărți toată infinitatea lucrurilor oferite de viață, ca o perfectă imperfecțiune. Mi-am dat seama că suntem ca luna și soarele - indispensabili unul celuilalt pentru a fi în echilibru și armonie. O melodie ce în fiecare zi e diferită și te atinge din ce în ce mai tare, ce se descoperă cu o familiaritate mai mare de 1000 de ani într-un singur moment de viață. Ce bine că ești și că vei fi până la capăt”, a scris Luca pe contul său de Instagram.

Adrian Luca a fost semifinalist la Chefi la cuție 2020

Adrian Luca s-a născut în Timișoara, iar la 5 ani a plecat în Italia cu familia lui. La 10 ani a decis că vrea să fie bucătar și a început să încerce tot felul de rețete pentru fratele său, chiar dacă nici măcar nu ajungea la aragaz. Luca a participat la Chefi la cuțite, din dorința de a găti în țara lui.

Citește și: Ce a făcut Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, chiar după nuntă! Cum a fost surprins fostul concurent

Adrian Luca a venit la preselecțiile de la Chefi la cuțite, dorindu-și să facă parte din echipa lui Sorin Bontea. Dorința i s-a îndeplinit, iar Sorin Bontea l-a ales să facă parte din echipa Dungilor. În Marea Finală de la Chefi la cuțite Sorin Bontea a avut doi finaliști, pe Maria Șandru și pe Ionuț Belei, iar Florin Dumitrescu a intrat în competiție cu Roxana Blenche. Adrian Luca a fost ales de Maria Șandru să o ajute la gătit. Deși câștigătorul a fost Ionuț Belei, Luca a transmis un mesaj prin care a evidențiat cât de importntă este însăși participarea la acest show culinar, dincolo de dorința de câștig.

Citește și: Ce decizie a luat Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, după emisiune! Anunțul făcut de acesta: „Mi-am dat seama”

Adrian Luca, despre Chefi la cuțite 2020: „A fost un sezon fantastic unde am putut întâlni mulți oameni faini și diferiți”

„A fost un sezon fantastic unde am putut întâlni mulți oameni faini și diferiți, multe istorii, amatori și profesioniști, unde am putut depăși nivelul meu încă o dată ... unde după asta am sa depășesc în continuare limitele mele. Un parcurs unde emoțiile și tensiunea au făcut parte din joc ... unde unele alegeri au fost decisive în fiecare moment pentru toți ... uneori se câștigă, alteori se învață, dar dacă se prinde pozitivul și bunul, e tot timpul maximul ce se poate face”, a scris Luca pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Video