Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și soția sa i-a impresionat pe mulți! Cum arată Daria

Adrian Luca a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Recent, acesta s-a căsătorit și fanii au putut descoperi cum arată iubita care i-a devenit soție.

Adrian Luca de la emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 8 a fost concurent în echipa lui Sorin Bontea

Chefi la cuțite

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final, după 44 de ediții de-a dreptul savuroase, din care nu au lipsit sarea și piperul. Am descoperit concurenți extrem de talentați și ambițioși, povești de viață incredibile, rețete ieșite din comun și am avut parte de momente ce ne-au ținut cu sufletul la gură.

Printre cei care au reușit să iasă în evidență a fost și Adrian Luca, tânărul din echipa lui Sorin Bontea. Se pare că tânul s-a căsătorit de curând cu aleasa inimiii lui și fanii au descoperit ce soție frumoasă are acesta!

Adrian Luca din emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 8 s-a căsătorit

În luna septembrie am dat startul degustărilor pe nevăzute și zeci de concurenți au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să primească măcar două din cele trei cuțite ale chefilor, pentru a putea merge în etapa superioară din competiție.

citește și: Ce decizie a luat Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, după emisiune! Anunțul făcut de acesta: „Mi-am dat seama”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent fiecare farfurie și au votat nu doar gustul, ci și prezentarea, textura, complexitatea sau corectitudinea cu care mâncărurile au fost executate.

Pe Adrian Luca l-am putut vedea în ediția a doua a emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 8, atunci când tânărul a ales să pregătească o rețetă specială de gateau de cartofi cu praz, sos de șofran și creveți cu gust de portocale, o rețetă extrem de apreciată de chefi..

Cei care au obținut două sau trei cuțite din partea îndrăgiților jurați, printre care și Adrian Luca, au ajuns apoi în etapa de bootcamp, acolo unde Gina Pistol a pregătit trei probe dificile. Tânărul cu accent savuros a demonstrat că se pricepe de minune la gătit, că are multă imaginație și că este capabil să realizeze farfurii cu adevărat speciale. Acesta a fost și motivul pentru care Sorin Bontea a decis să îl ia în echipa sa.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Battle după battle și duel după duel, tânărul a reușit să demonstreze că are stofă de bucătar, deși este extrem de tânăr și nu deține experiența altor colegi. Adrian Luca i-a cucerit pe toți cu felul său copilăresc de-a fii și cu modul în care reușea să treacă peste orice dificultate, cântând sau dansând în bucătărie.

Cum arată soția lui Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” sezonul 8

Surpriza a fost mare atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat că Adrian Luca, tânărul extrem de simpatic, este unul dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

citește și: În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

Chiar dacă a muncit din greu și a dat tot ce a avut mai bun, la finalul probelor din semifinală, Adrian Luca nu a reușit să fie unul dintre cei trei finaliști.

Fericiți până la adânci bătrâneți🙏

Posted by Abel Zla on Sunday, 20 December 2020

În cursa pentru marele premiu au mers mai departe Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei, acesta din urmă devenind și marele câștigător.

În luna decembrie, la scurt timp după terminarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, tânăurl a reușit să îi surprindă pe toți atunci când a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie în care apare purtând costum de mire!

Alături de el stă frumoasa sa iubită, pe nume Daria. Cei doi par mai fericiți ca oricând și fanii nu au ratat ocazia să transmită numeroase mesaje de felicitare pentru Adrian Luca și soția lui, extrem de apreciată pentru frumusețea și delicatețea sa.

Ultimele știri