Ce decizie a luat Adrian Luca de la „Chefi la cuțite”, după emisiune! Anunțul făcut de acesta: „Mi-am dat seama”

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Adrian Luca, tânărul care i-a uimit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce face acesta în prezent?

Luca Adrian, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

De meserie bucătar și extrem de dornic să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un chef cunoscut, Adrian Luca s-a prezentat în etapa degustărilor pe nevăzute cu un preparat de senzație: gateau de cartofi cu praz, sos de șofran și creveți cu gust de portocale.

Preparatul său a fost atent analizat de către Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și aceștia i-au oferit șansa de-a ajunge mai departe, în bootcamp.

Adrian Luca a fost concurent în echipa lui Sorin Bontea în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Deși a călătorit prin lume și a descoperit și alte țări și culturi, Adrian Luca a dezvăluit în audiții faptul că dorește să vină în țară pentru a se afirma în calitate de bucătar.

„România e țara mea de naștere și știam că trebuie să mă întorc aici”, a mărturisit tânărul, convins că are toate șansele să ajungă un bucătar de renume.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Odată ajuns în bootcamp, Adrian Luca a dat tot ce a avut mai bun și, în ciuda vârstei, a reușit să se descurce mai bine decât bucătari cu mulți ani de experiență.

La finalul celor trei probe din bootcamp, tânărul de doar 23 de ani a primit tunica în dungi și a intrat astfel în echipa lui Sorin Bontea.

Au urmat apoi numeroase bătălii culinare dficile și numeroase dueluri, dar Adrian Luca a luptat și a reușit să ajungă departe! Practic, concurentul a fost unul dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”, alături de Cătălin Rizea, Kani (Andrei Hîncu), Maria Șandru, Ionuț Belei, Roxana Blenche, Claudia Radu, Cristian Boca și Paul Maxim.

citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Dintre aceștia, doar trei au reușit să se califice în marea finală a sezonului 8 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”: Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Belei, acesta din urmă devenind și câștigătorul trofeului în valoare de 30.000 de euro.

Ce face Adrian Luca, după finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Chiar dacă nu a ajuns în finală, Adrian Luca a rămas la fel de optimist și a ales să vadă în continuare doar partea plină a paharului.

citește și: În ce emisiune a mai apărut Lavinia Ilcău, Diva lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

„A fost un sezon fantastic unde am putut întâlni mulți oameni faini și diferiți, multe istorii, amatori și profesioniști, unde am putut depăși nivelul meu încă o data... unde după asta am sa depășesc in continuare limitele mele. Un parcurs unde emoțiile și tensiunea au făcut parte din joc ... unde unele alegeri au fost decisive in fiecare moment pentru toți... uneori se castiga, alte ori se învața , dar dacă se prinde pozitivul și bunul, e tot timpul maximul ce se poate face. #chefilacutite #samuraistayle #goahead #positivevibes #experience”, a scris Adrian Luca pe pagina sa oficială de Instagram, la scurt timp după mare afinală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

La scurt timp după terminarea îndrăgitului show culinar, tânărul a decis să lupte pentru a-și deschide o mică afacere. În preajma sărbătorilor de iarnă, acesta a anunțat că primește comenzi de mâncare și a prezentat inclusiv un meniu pentru doritori, pe pagina sa de Facebook numită „Luca Adrian-Macaronarul”.

„Sunt Luca Adrian, semifinalist la Chefi la cutite (sezonul 8), si am locuit in Italia o buna perioada de timp. M-am intors acasa in Romania recent, pentru ca mi-am dat seama de bogatiile si potentialul tarii si doresc sa dezvolt o mica afacere in care sa le pun pe toate in valoare, muncind cu tot sufletul si oferind cea mai buna calitate”, a scris Adrian Luca pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, fanii au apreciat să vadă că tânărul este la fel de muncitor și dornic să se afirme și l-au răsplătit cu numeroase aprecieri.

Ultimele știri