Antena Căutare

Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”

Alexandra Cătineanu a decis să pregătească, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, o rețetă specială de pizza! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o reacție pe măsură!

Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești” Galerie
Alexandra Cătineanu, concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Alexandra Cătineanu a decis să își încerce norocul cu o rețetă mai specială de pizza, făcută cu blat de conopidă.

Extrem de încrezătoare în rețeta aleasă, concurenta a sperat că va obține două sau trei cuțite din partea celor trei jurați și că va putea ajunge astfel în următoarea etapă din competiția „Chefi la cuțite”.

Alexandra Cătineanu, dezvăluiri emoționante la emisiunea Chefi la cuțite

Odată ajunsă în fața celor trei bucătari, Alexandra Cătineanu a povestit că a fost membră a lotului național de handbal. Totuși, anumite accidentări și faptul că a avut nevoie de patru operații la același genunchi au făcut-o să renunțe la sportul de performanță.

citește și: Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

„Niciodată nu te gândești ca sportiv că după o accidentare nu o să-ți mai revii”, a mărturisit concurenta, cu lacrimi în ochi. Nevoită să-și schimbe cariera, Alexandra Cătineanu a privit cu optimism în viitor și s-a reprofilat.

Pentru rețeta inedită pregătită, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”... Degustare neobișnuită la emisiunea „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată: „E puțin ciudat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x