Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Alexandra Cătineanu a decis să își încerce norocul cu o rețetă mai specială de pizza, făcută cu blat de conopidă.
Extrem de încrezătoare în rețeta aleasă, concurenta a sperat că va obține două sau trei cuțite din partea celor trei jurați și că va putea ajunge astfel în următoarea etapă din competiția „Chefi la cuțite”.
Alexandra Cătineanu, dezvăluiri emoționante la emisiunea Chefi la cuțite
Odată ajunsă în fața celor trei bucătari, Alexandra Cătineanu a povestit că a fost membră a lotului național de handbal. Totuși, anumite accidentări și faptul că a avut nevoie de patru operații la același genunchi au făcut-o să renunțe la sportul de performanță.
„Niciodată nu te gândești ca sportiv că după o accidentare nu o să-ți mai revii”, a mărturisit concurenta, cu lacrimi în ochi. Nevoită să-și schimbe cariera, Alexandra Cătineanu a privit cu optimism în viitor și s-a reprofilat.
Pentru rețeta inedită pregătită, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”... Degustare neobișnuită la emisiunea „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată: „E puțin ciudat”...