Antena Căutare

Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite”

Extrem de emoționată, Alexandra Cătineanu a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are talent inclusiv la gătit!

Alexandra Cătineanu a pregătit o pizza mai specială, ce a stârnit discuții aprinse între jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Alexandra Cătineanu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a povestit în ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” faptul că face make up și este într-o companie de travel.

Practic, tânăra călătorește, testează un produs și apoi povestește apropiaților, pentru a-i convinge că merită să intre în respectiva companie.

Alexandra Cătineanu a pregătit o rețetă inedită de pizza la emisiunea Chefi la cuțite

Acum, după ce a călătorit în numeroase țări și a făcut și cursuri de make up, Alexandra Cătineanu își dorește să facă și altceva, motiv pentru care a decis să participe la emisiunea „Chefi la cuțite”, cu o rețetă specială de pizza!

citește și: Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”

Încrezătoare în forțele sale, concurenta a sperat că blatul de conopidă îi va aduce un verdict bun din partea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză de zile mari!

Se pare că pizza cu blat de conopidă i-a cam intrigat pe cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” și între ei s-au născut numeroase discuții!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

„Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”... Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x