Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, dezvăluire șoc pentru fani! Ce i s-a întâmplat la restaurant! „Am prins-o pe Sicilianca”

Amalia Bellantoni, cunoscută publicului emisiunii Chefi la cuțite drept „Sicilianca”, a dezvăluit recent ce s-a întâmplat la restaurantul pe care îl deține împreună cu soțul său.

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite

Încă de când s-au făcut echipele și Sicilianca a ajuns la Scărlătescu, publicul care a urmărit emisiunea Chefi la cuțite s-a divizat rapid între cei care o plac pe Amalia Bellantoni și cei care și-ar fi forit ca Sicilianca să părăsească această competiție culinară.

Mai mult decât atât, Amalia Bellantoni a reușit să stârnească un uriaș val de furie și de reproșuri din partea publicului ceva mai pătimaș și injuriile sau cuvintele grele nu au întârziat să apară.

Mai mult decât atât, Sicilianca a dezvăluit faptul că a fost amenințată cu moartea, a fost hărțuită, urmărită și jignită!

Recent, Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, sezonul 7, a dezvăluit ce s-a întâmplat la restaurantul ei:

Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, dezvăluire șoc pentru fani! Ce i s-a întâmplat la restaurant! „Am prins-o pe Sicilianca”

„Știri de ultimă oră!!! Agresiune la restaurantul Amaliei!!! Clienta Sofia declară: Am prins-o pe sicilianca!”, a fost mesajul acesteia, care a însoțit o poză cu o fetiță venită la restaurantul ei și care s-a prins cu mâinile, în joacă, de părul Amaliei.

Desgur, mesajul postat de Sicilianca a fost unul cu spirit de glumă, iar fanii s-au liniștit imediat.

Video