Antena Căutare

Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în pace!"

Cătălin Scărlătescu are probleme mari cu cei din echipa lui, iar nervii își spun cuvântul. După Antoanela, Amedeo este pus la zid de chef, după ce nu respectă ce i se spune.

Cătălin Scărlătescu are probleme mari cu cei din echipa lui, iar nervii își spun cuvântul. După Antoanela, Amedeo este pus la zid de chef, după ce nu respectă ce i se spune.

"Dispari acolo! Bai, Amedeo, eşti ameţitul vieţii! Zici că eşti călăreţul fără cap. Ba ce faci, ba? Pleacă de aici. Du-te, ba, de-aici, pleacă de-aici. Tu nu lucrezi în echipă!", a fost reacția lui Scărlătescu, scos din sărite.

"Ce să fac dacă Amedeo nu ştie să amestece brânză cu ciupercile şi, din proprie iniţiativă, începe să facă altă farfurie, pe care noi nu o avem de făcut? Amedeo a fost foarte aiurit, dar pun asta pe seama oboselii", a explicat chef, după ieşirea incontrolabilă.

Galbenii, trași în jos de Antoanela. Cătălin Scărlătescu, lăsat mut de blonda din echipa lui: "Nu vreau să spun nimic, dar când nu cunoști ingredientele în bucătărie..."

Galbenii, trași în jos de Antoanela. Cătălin Scărlătescu, lăsat mut de blonda din echipa lui: "Nu vreau să spun nim... Banda le-a jucat feste, dar le-a adus victoria galbenilor! După nervi întinși la maximum, Scărlătescu a dărâmat bucătări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x