Antena Căutare

Banda le-a jucat feste, dar le-a adus victoria galbenilor! După nervi întinși la maximum, Scărlătescu a dărâmat bucătăria, de fericire: "Nu înțeleg, frate, nu înțeleg!"

Banda a început să meargă, iar voturile au început să curgă. Tensiunile au atins cote uriașe, scorul fiind extrem de strâns pentru cele trei echipe.

Banda a început să meargă, iar voturile au început să curgă. Tensiunile au atins cote uriașe, scorul fiind extrem de strâns pentru cele trei echipe.

După ce, seara trecută, a pierdut un om, echipa lui Cătălin Scarlatescu s-a mobilizat şi a câştigat. Au gătit pentru circari şi au obţinut victoria, în fata concurenţei, cu un cotlet de barbecuț în mantie verde gătit exemplar.

Chiar dacă nervii şi-au spus cuvântul, la bancul de gătit, a meritat! Ţipetele, certurile şi dezamăgirile lui Scărlătescu, în cazul unora dintre concurenţi, sunt toate uitate.

Cu cinci farfurii galbene, bucătăria a fost la un pas de a fi dărâmată... de fericirie.

Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în pace!"

Amedeo, dat afară din bucătărie! Chef Scărlătescu nu a mai rezistat și a izbucnit: "Du-te, bă, de aici, lasă-ne în ... "Joac-o p-asta!". Duel cu dureri de cap: Paste cu ghimbir, cacao? Sau Lasagna cu portocale? Proba i-a pus la p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x