Antena Căutare

Amuleta 11 aduce o provocare uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce a anunțat Gina Pistol

Gina Pistol a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a unsprezecea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cătălin Scărlătescu este lider la capitolul amulete, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Iată că cei trei jurați s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a afla ce bonus special a pregătit de data aceasta frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Ce miză aduce amuleta 11 de la Chefi la cuțite

„Am venit pe distracție, pe chef de muzică și de dans, am zis că dacă sunt mai expansiv poate atrag amuleta! Să vedem”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, în timp ce asculta muzică și cânta, având ceva mai multă speranță că, de data aceasta, va reuși să iasă învingător după lupta din bucătărie.

citește și: Făcea singur opt sute de pizza pe zi, la peste 45 de grade! Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”

„Cred că se întâmplă ceva, sunt amuletele puse, am păpușa voodoo pusă, habar n-am și nu știu ce se întâmplă”, a mai comentat juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, supărat că el deține cele mai puține bonusuri, iar Cătălin Scărlătescu este în top.

Gina Pistol a anunțat apoi ce miză pune la bătaie: „Poți reduce la tăcere pe unul dintre chefi pe jumătate din durata probei”.

„Amuleta asta vine la băiatul. Poate mă înrăiți și nu vă mai las vreo amuletă, o să veniți să vă faceți poze cu amulete la panoul lui Scărlătescu”, a dezvăluit chef Cătălin, sătul de toate tachinările colegilor săi de platou.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

De data acesta, cei trei titani din bucătărie trebuie să pregătească o farfurie care să se încadreze în ideea de forme geometrice, din punct de vedere al plating-ului.

Miza este uriașă, dar proba nu este deloc una ușoară, căci jurizarea va fi făcută de celebrul bucătar elvețian Jakob Hausmann!

„Meditatii la geometrie mai avem timp să facem înainte?!”, a glumit Sorin Bontea, înainte de-a începe să gătească o farfurie pentru proba de amuletă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață... Cuvinte grele și tensiuni în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat: „Cam nervos e azi Sorinache”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x