Antena Căutare

Anastasia are șase ani și a topit inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”! „Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie frumoși”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Anastasia Constantinescu, o fetiță în vârstă de doar șase ani, care a venit să-și demonstreze talentul culinar!

Anastasia are șase ani și a topit inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”! „Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie frumoși” Galerie
Anastasia Constantinescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Extrem de vorbăreață, simpatica puștoaică de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit că face balet și teatru, dar că are și o imensă pasiune pentru gătit.

Anastasia Constantinescu a dezvăluit că vrea să pregătească o adevărată surpriză pentru fiecare dintre cei trei jurați ai emisiunii.

Anastasia Constanstinescu a gătit un desert special la Chefi la cuțite

„Gătesc astăzi un mousse de avocado. Când o să mă fac mare o să mă fac bucătar, ca Scărlătescu. Scărlătescu mi se pare amuzant, face glume multe și are pantofii roșii. Bontea și el e amuzant. Dumitrescu mi se pare serios în unele treburi.

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie frumoși, să pară tineri, ca acum”, a mărturisit Anastasia Constantinescu, în timp ce a pregătit rețeta aleasă pentru sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

citește și: Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta

Chiar dacă are doar șase ani, fetița a părut că se descurcă de minune în bucătărie, în timp ce a gătit de zor la desertul ales special pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Extrem de sigură pe forțele sale în timp ce a gătit, Anastasia Constantinescu a dezvăluit și alte detalii dulci despre ea și pasiunile ei!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Situație fătă precedent la „Chefi la cuțite”! Ce au pățit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu... Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat la „Chefi la cuțite”! „Să vină poliția, să vină miliția”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x