Antena Căutare

„Arde, uite cum arde, dăm semnale cu fum să ne vezi de departe”! Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Cine câștigă bătălia și cine merge la duel?

Proba se anunță a fi destul de dificilă, căci în sala de degustare vor fi numai specialiști în domeniu: studenți! Căci cine mănâncă mai mult fast food decât ei?

Proba se anunță a fi destul de dificilă, căci în sala de degustare vor fi numai specialiști în domeniu: studenți! Căci cine mănâncă mai mult fast food decât ei?

Dacă data trecută cele trei echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru un fine dining, acum acestea se află în fața unei noi provocări: fast food.

Lupta se dă contracronometru și asta amplifică emoțiile și tensiunea.

Chef Cătălin Scărlătescu dă indicații prețioase pentru ca echipa roșie să facă cei mai buni hamburgeri.

Nici chef Florin Dumitrescu nu este mai prejos, căci nu și-a lăsat în niciun moment echipa neagră. S-a plimbat printre ei și a avut grijă ca fiecare bucătar să îndeplinească sarcinile cât mai bine.

Dar poate că cea mai mare tensiune este pe umerii lui Sorin Bontea, care a pierdut o luptă data trecută, la fine dining.

„Nu-ți fie frică de el, apasă! Trebuie să iasă fum din ele! Apucă-te și montează! Perfect”, se auzeau mereu indicațiile liderului echipei argintii.

Minutele trec rapid, iar tensiunea atinge cote maxime!

„Echipa mea e stas, echipa mea a fost brici, nu am avut ce reproșa”, a spus Florin Dumitrescu mulțumit.

La un moment dat a început să iasă fum dintr-un cuptor, iar chefii au început să cânte sugestiv piesa „Arde, uite cum arde, dăm semnale cu fum să ne vezi de departe”!

Timpul se scurge și proba se termină! Urmează cel mai așteptat moment al serii: jurizarea!

Oare care echipă s-a descurcat mai bine?

Vot după vot, se pare că echipa lui chef Sorin Bontea a reușit să înscrie cel mai mare scor la această probă! Echipa argintie iese victorioasă, iar echipa roșie și cea neagră intră la duel!

Episodul 9: Probele de fast-food! Daniel Zinke a fost eliminat!... Echipa roşie şi echipa neagră la DUEL! Din păcate, Daniel Zinke a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Am fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x